Skip over navigation

Revolutionizing the B2B eCommerce Market

Oro MeetUp NL

19 April 2017, 12.00 pm CET

NatLab
Kastanjelaan 500,
5616 LZ Eindhoven

View this page in English

Sponsors

Waar gaat het evenement over?

We nemen je mee naar het heden en de toekomst van Business-to-Business e-commerce. Presentaties van ervaren internationale sprekers nemen je mee in de wereld van digitale transformatie in de wereldwijde B2B e-commerce markt. Het evenement, dat gehouden wordt in dezelfde kamer waar Albert Einstein ooit zijn ideeën presenteerde, biedt door middel van praktische voorbeelden en businesscases inzichten in de winst die behaald kan worden bij het gebruik van B2B software oplossingen.

Meld je aan en:
  • Leer meer over wat B2B e-commerce te brengen heeft
  • Ontdek hoe digitale transformatie een boost kan geven aan B2B business
  • Laat je inspireren door succesverhalen en live demo’s van ervaren sprekers
  • Krijg direct antwoord op al je B2B e-commerce vragen

OroMeetupNL is het perfecte moment om te netwerken en ideeën uit te wisselen met de teams van Oro, Madia en vele andere experts.

Meld je nu gratis aan want het aantal plaatsen is beperkt!

Programma

12.30 – 13.15 Aanmelden, netwerken en koffie
13.15 – 13.30 Welkomstpresentatie
13.30 – 14.15 Revolutionizing Commerce - Jary Carter, Oro Inc.
Leer hoe de producten van Oro een revolutie zijn voor de B2B eCommerce en CRM markten. Zie hoe OroCommerce een game-changer is voor succesvolle e-commerce. Leer ook hoe OroCRM de juiste tool is voor multi-channel klantenbeheer, dat nieuwe mogelijkheden biedt voor iedere B2B business.
14.15 – 14.45 Implementing OroCommerce – Use case Dumocom - Falco van der Maden, Madia
Dumocom is een Nederlandse PETfles fabrikant. Al 20 jaar produceren ze flessen voor de voedselindustrie, cosmetica en schoonmaakmiddelen. In 2017 zal Dumocom een e-commerce platform toevoegen aan hun huidige sales channels. In een klantcase wordt uitgelegd hoe het nieuwe platform geïmplementeerd is en hoe het helpt om processen te managen en online te groeien.
14.45 – 15.45 Koffie pauze - Live Demo’s (OroCommerce, Marello)
15.45 – 16.15 Streamlining your B2B business processes with ERP innovation - Falco van der Maden, Marello
B2B commerce is een dynamische en complexe business: het gaat over de verkoop van grote aantallen producten die vaak verspreid zijn over verschillende kanalen. Dit maakt de online verkoop van B2B producten een uitdaging. Marello is een nieuw Open Source ERP systeem voor commerce, dat B2B verkoop stroomlijnt. Marello is ontworpen voor webshops en omnichannel bedrijven die meer grip willen op hun bedrijfsprocessen. We zullen laten zien hoe Marello werkt en hoe het de oplossing is voor veel B2B uitdagingen. Innovatieve mogelijkheden zoals omnichannel voorraadmanagement, forecasting modules en retour management is wat nodig is om een boost te geven aan moderne B2B business.
16.15 – 16.45 Payments in B2B: trends of the present and the future - Gijs Vodegel, Buckaroo
Met de digitalisering van B2B commerce groeit ook de markt voor digitale B2B betaaloplossingen. Om digitale veranderingen bij te blijven, zijn steeds meer bedrijven op zoek naar nieuwe, digitale, betaalmethodes. We laten je alle voordelen zien van de digitalisering van betaalprocessen door middel van trends van nu en de toekomst.
16.45 - 17.15 The Buying Cycle vs Sales Process. How do you grow your business? - Emiel Kanters, Webs
Veel B2B bedrijven gebruiken traditionele methoden om producten en services te verkopen. Ze werken in een niche markt, bezoeken vakbeurzen, vergaren klanten door koude acquisitie, maken gebruik van hun netwerk en... zijn hier succesvol in. Toch kunnen ze nog meer succes behalen door met de juiste online tools te kijken naar de koopcyclus van hun klanten. De vragen die business-owners zichzelf moeten stellen zijn simpel: positioneer je jouw bedrijf zo dat je alleen de komende 5 tot 10 jaar van digitale transformatie overleefd? Of investeer je om een thought-leader in jouw sector te worden en laat je het bedrijf op een voorspelbare en schaalbare manier groeien?
17.15 – 19.00 Netwerkborrel - Hapjes en drankjes

Sprekers

Jary Carter

Oprichter
van Oro Inc.
Bekijk Bio

Falco van der Maden

Oprichter en general manager
van Madia & Marello.
Bekijk Bio
Gijs Vodegel

Gijs Vodegel

Key Account Manager
of New Business bij Buckaroo
View Bio
Emiel Kanters

Emiel Kanters

Managing Director
bij Webs
View Bio
Back to top

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No