ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

Forums OroCRM OroCRM – Programming Questions Couldn't post data with right JSON type

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  And 10 months, 2 weeks ago.

  • Creator
    Topic
  • #54353

    And
    Participant

    Hello, OroCRM team.
    I have some issue with saving of relationship data like described below:

    Request body:

    After I have posted it to {orocrm_host}/api/contacts I got an error ( response code 400):

    After I have posted only attributes block (firstName, lastName…. etc) data saved successfully. But I need to save another relationship data with the general info like described in official documentation.
    Help me, please, with this issue. Spent a lot of time :(
    Thank you in advance!

    Regards,
    Andrii

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • #54355

    Vova Soroka
    Participant

    Hello,

    Which version of CRM you are use?
    I try this request on the latest master and it works fine.

    #54356

    And
    Participant

    Hello Vova,
    As I can see from System Information -> Oro Packages -> oro/crm version is 2.0.3
    Thanks!

    #54357

    And
    Participant

    Hi again. So, can you give me some tips to solve this issue, please?

    Regards,
    Andrii

    #54358

    And
    Participant

    Thanks guys for the “great” support!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No
ssossossosso