ssossossosso

Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.  Subscribe

Forums OroCRM OroCRM – Installation/Technical Issues or Problems Installation for fine, but white page on login screen

This topic contains 11 replies, has 3 voices, and was last updated by  brentwpeterson 3 years, 4 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #55192

    brentwpeterson
    Participant

    I am installing on an Amazon AMI – I went through the installation and got all green go boxes on the final screen.

    When I click on the final button to start it give me a blank white screen.

    I have checked my install log and clear cache. What else am I missing?


    Brent W Peterson
    Magento Evangelist

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Replies
  • #55193
    Spurgeon
    Spurgeon
    Participant

    Hi, I had similar issues. Finally got thru by installing through console

    Also check whether filesystem permissions are okay,as this was another issue I faced in similar situation.

    If setfacl is not installed, on ubuntu, you can install with

    Hope this helps!
    regards
    Spurgeon

    #55194
    smartroot
    smartroot
    Participant

    If this is true, It would be good if the installation step could identify if the system are using ACL and if the system can write in these specific folders.

    #55195

    brentwpeterson
    Participant

    That worked, however now I can login as myself and I created a new user, but when I try to login as that user I get a blank white screen


    Brent W Peterson
    Magento Evangelist

    #55196

    brentwpeterson
    Participant

    Brent W Peterson
    Magento Evangelist

    #55197

    brentwpeterson
    Participant

    To re-iterate my problem:

    I have the application installed and working, I can login as myself.

    I created a new user and when that user tries to login they get a blank white screen.


    Brent W Peterson
    Magento Evangelist

    #55198

    brentwpeterson
    Participant

    Now it I try to login as myself

    I get a white screen on this page


    Brent W Peterson
    Magento Evangelist

    #55199
    Spurgeon
    Spurgeon
    Participant

    Hi,

    Can you try clearing cache folder manually

    Then intialize cache without warmup

    When this goes without any error, rebuild cache again

    and try?

    Regards
    spurgeon

    #55200

    brentwpeterson
    Participant

    Yes it appears to be a cache issue. When I remove my cache and rebuild I am able to login, but after my second attempt I am not able to access – Same white screen.


    Brent W Peterson
    Magento Evangelist

    #55201

    brentwpeterson
    Participant

    I think I have it working, I have change the ownership of my app/cache directory to apache:apache and it appears to be working now.


    Brent W Peterson
    Magento Evangelist

    #55202
    Spurgeon
    Spurgeon
    Participant

    Hi,

    thanks for the update. Yes, it depend on your system’s webroot user (ubuntu by default has www-data, which I posted). we too had similar ordeal initially, till we got the filesystem permissions right.

    Regards
    Spurgeon

    #55203

    brentwpeterson
    Participant

    Thanks :) I am using the default AMI from Amazon which is based on CentOS.


    Brent W Peterson
    Magento Evangelist

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.

ssossossosso